Motorrijles Boxtel

Steering you in the right direction.

Motorrijles Boxtel

Motorrijden leer je met motorrijles Boxtel

Het is belangrijk dat je het motorrijden op een goede manier krijgt aangeleerd. Je bent namelijk extra kwetsbaar in het verkeer als motorrijder. Bij onze motorrijles Boxtel leren we je op een professionele, maar ook persoonlijke manier alle kneepjes van het vak. Zo leer je hoe de motor goed moet beheersen, maar ook welke regels in het verkeer nu extra belangrijk zijn. Om veilig en wendbaar in het verkeer te zijn is het dus extra belangrijk dat je goed en veilig kunt motorrijden.

Motorrijles Boxtel

Een proefles en persoonlijke aanpak bij Motorrijschool Boxtel

Door onze jarenlange ervaring als Motorrijschool Boxtel weten wij als geen ander dat het belangrijk is dat je je op je gemak voelt tijdens je rijlessen. Een goede band met je instructeur vinden wij dan ook erg belangrijk. Om jou op een goede manier kennis te laten maken met onze Motorrijschool Boxtel, maar ook met onze instructeur bieden we je een proefles aan. Tijdens deze proefles krijg je een goed idee van hoe de rijlessen er uit zullen gaan zien en kun je kennis maken met je toekomstige instructeur. Mocht je toch liever een andere instructeur willen, dan regelen we dat graag voor je.

Een breed aanbod aan motorijlessen Boxtel

Uit ervaringen weten wij ook dat niet iedereen evenveel lessen nodig heeft om het motorrijbewijs te kunnen halen. Om die reden hebben wij dan ook een breed aanbod aan verschillende pakketten met verschillende aantal lessen. Nadat je de proefles gedaan hebt kan de instructeur vaak al een goede inschatting maken van hoeveel lessen jij nodig gaat hebben. Vervolgens kun je dan bij onze Motorrijschool Boxtel het pakket aanschaffen dat het beste bij jou past.

Naast de standaard pakketten bieden wij ook een spoedcursus aan. Met onze spoedcursus kun je vaak al binnen een paar dagen je motorrijbewijs halen. Bij de aanschaf van de spoedcursus plannen we al gelijk het praktijkexamen in. Zo kun je met je motorrijlessen in Boxtel op een snelle manier naar een datum toewerken. Je zult alles nog steeds goed aangeleerd krijgen tijdens de motorrijlessen in Boxtel. Het tempo en de hoeveelheid lessen zal alleen even wat hoger liggen. Mocht je dus tijd over hebben en snel je rijbewijs willen behalen, dan kun je een spoedcursus aanschaffen bij Motorrijschool Boxtel.

Professioneel doch persoonlijk bij Motorrijschool Boxtel

Zoals al eerder gezegd gaan we bij Motorrijschool Boxtel voor een persoonlijke, maar toch professionele aanpak. Zo kun je met veel plezier je motorrijlessen in Boxtel volgen en tegelijkertijd alle kneepjes van het vak leren. Kijk je er ook zo naar uit om je vrijheid tegemoet te rijden op de motor? Start dan snel met motorrijlessen in Boxtel!

Wat klanten zeggen over Rijschool Blue

Hussein is the best instructor for driving lessons. He tailored his method to every student and knows how to get the material absorbed by different personality. He’s patient and straighhtorward, really effective! I’m happy to get my license and that’s big thanks to rijschool blue and Hussein
duidelijke lessen, gezellige instructeur, effectieve handigheid tips en daardoor heb ik me rijbewijs in een korte periode kunnen halen!zeker een aanrader
It was a great pleasure to get coached by Rijschool Blue, Emre always points out the mistakes and where you need to improve, and how you can improve it, and guide you thru practice to make sure that you really get the point and drive correctly.Competitive price, professional instructions as well as easygoing teaching style. You can pick up the skills and the confidence very fast. Highly recommended to all students who wish to get a license. 🤞
Hele fijne lessen gehad bij Hussein.Veel geduld en duidelijke lessen.Ik heb vertrouwen in mijn rijgedrag gekregen en ik ben in 1x geslaagd!😃

Pakketten en prijzen

Wat zijn de prijzen van motorrijschool Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 43,- per les.

Try the bike

Proefles

100 minuten

Direct weten hoeveel motorrijlessen je nodig hebt

Motor instructeur met 5+ jaar ervaring

7 dagen per week motorrijles

Geen lange wachtlijsten

Gratis parkeerplaatsen beschikbaar

€ 50,-

Actie pakket

MEEST GEKOZEN

10 motorrijlessen

Motor instructeur met 5+ jaar ervaring

7 dagen per week motorrijles

Geen lange wachtlijsten

Gratis parkeerplaatsen beschikbaar

*Eenmalig afneembaar

€ 380,-

Losse tarieven

Try The Bike: 50

Losse les: € 43

Examen AVB: € 130,-

Examen AVD: € 260,-

Scooter pakket: 5 lesuren pakket (dagcursus)

5 rijlessen

Inclusief CBR praktijkexamen

Mogelijk om met spoed aan te vragen (2 leerlingen maximaal)

€ 450,-

Spoed motorrijlessen

Spoedcursus motor

15 motorrijlessen

Incl. AVB

Incl. AVD

Motor instructeur met 5+ jaar ervaring

7 dagen per week motorrijles

Geen lange wachtlijsten

Gratis parkeerplaatsen beschikbaar

€ 950,-

Betaal eenvoudig via:

Pinautomaat

Al onze auto’s zijn uitgerust met een pinapparaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen kun je snel en gemakkelijk betalen via het internet.

Contant

Motorrijschool in Tilburg accepteert ook contante betalingen.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Ideaal dus!

Neem contact met ons op!

Wil je graag meer weten over onze rijschool wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen door te bellen of appen naar 06 13230830. Je kunt ons ook mailen op info@motorrijlestilburg.nl of je kunt natuurlijk onderstaand contactformulier invullen.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer:

    Jouw vraag/opmerking: