Motorrijles Boxtel

Steering you in the right direction.

Motorrijles Boxtel

Motorrijden leer je met motorrijles Boxtel

Het is belangrijk dat je het motorrijden op een goede manier krijgt aangeleerd. Je bent namelijk extra kwetsbaar in het verkeer als motorrijder. Bij onze motorrijles Boxtel leren we je op een professionele, maar ook persoonlijke manier alle kneepjes van het vak. Zo leer je hoe de motor goed moet beheersen, maar ook welke regels in het verkeer nu extra belangrijk zijn. Om veilig en wendbaar in het verkeer te zijn is het dus extra belangrijk dat je goed en veilig kunt motorrijden.

Motorrijles Boxtel

Een proefles en persoonlijke aanpak bij Motorrijschool Boxtel

Door onze jarenlange ervaring als Motorrijschool Boxtel weten wij als geen ander dat het belangrijk is dat je je op je gemak voelt tijdens je rijlessen. Een goede band met je instructeur vinden wij dan ook erg belangrijk. Om jou op een goede manier kennis te laten maken met onze Motorrijschool Boxtel, maar ook met onze instructeur bieden we je een proefles aan. Tijdens deze proefles krijg je een goed idee van hoe de rijlessen er uit zullen gaan zien en kun je kennis maken met je toekomstige instructeur. Mocht je toch liever een andere instructeur willen, dan regelen we dat graag voor je.

Een breed aanbod aan motorijlessen Boxtel

Uit ervaringen weten wij ook dat niet iedereen evenveel lessen nodig heeft om het motorrijbewijs te kunnen halen. Om die reden hebben wij dan ook een breed aanbod aan verschillende pakketten met verschillende aantal lessen. Nadat je de proefles gedaan hebt kan de instructeur vaak al een goede inschatting maken van hoeveel lessen jij nodig gaat hebben. Vervolgens kun je dan bij onze Motorrijschool Boxtel het pakket aanschaffen dat het beste bij jou past.

Naast de standaard pakketten bieden wij ook een spoedcursus aan. Met onze spoedcursus kun je vaak al binnen een paar dagen je motorrijbewijs halen. Bij de aanschaf van de spoedcursus plannen we al gelijk het praktijkexamen in. Zo kun je met je motorrijlessen in Boxtel op een snelle manier naar een datum toewerken. Je zult alles nog steeds goed aangeleerd krijgen tijdens de motorrijlessen in Boxtel. Het tempo en de hoeveelheid lessen zal alleen even wat hoger liggen. Mocht je dus tijd over hebben en snel je rijbewijs willen behalen, dan kun je een spoedcursus aanschaffen bij Motorrijschool Boxtel.

Professioneel doch persoonlijk bij Motorrijschool Boxtel

Zoals al eerder gezegd gaan we bij Motorrijschool Boxtel voor een persoonlijke, maar toch professionele aanpak. Zo kun je met veel plezier je motorrijlessen in Boxtel volgen en tegelijkertijd alle kneepjes van het vak leren. Kijk je er ook zo naar uit om je vrijheid tegemoet te rijden op de motor? Start dan snel met motorrijlessen in Boxtel!

Wat klanten zeggen over Rijschool Blue

Leerzame lessen gehad! Stan raad ik iedereen aan
Duidelijk en professioneel. Ik rijd met emre. Vind dat een hele spontane en duidelijke man. Zeker een aanrader.
Hussain Omar was my instructor and he was always on time and eager to teach new subjects for the lesson. He has a positive attitude and always friendly. I would highly recommend rijschool Tilburg/blue as they organize your practical exam without hassle and your exam date can be arranged within a short time. For expats already in possession of a license but having to take the exam to obtain their Dutch license this is the place to be. With only a few lessons your well on your way and ready to take the exam. Effective results! Highly recommended!!
Theorie en praktijk voor mijn scooter rijbewijs bij Rashad gehaald.
Dit is een rijschool die echt tijd voor je neemt. Heb hier een aantal jaren geleden mijn rijbewijs gehaald en ik ben nu terug gekomen voor mijn motor rijbewijs!
In één keer geslaagd. Tijdens de lessen voelde ik me relaxt en als ik fouten maakte was dat geen enkel probleem. Alles word rustig, goed en duidelijk uitgelegd.
Fijne en goede rijlessen gehad,houd ook rekening met zijn leerlingen en is ook straight to the point.ik raad het aan om hier te gaan lessen.
Geslaagd bij hussein. Fantastisch uitleg, rustig en vooral gezellig tijdens het rijden. Dankjewel
ALLE instructeurs zijn toppers. Leerzame en gezellige rijlessen volg je bij deze rijschool
yirmi Derste Aldim ehliyetimi Emre ile herkesi tavsiye ederim.
Altijd lachen met Hussein tijdens de rijlessen. Wil je rijlessen in Tilburg volgen, dan zou ik dit bij hem doen!
Professionele instructeur, geeft goed uitleg en erg bekwaam.Goede kwaliteit, fijne rijschool
ALLE instructeurs zijn toppers. Leerzame en gezellige rijlessen volg je bij deze rijschool
Hele leerzame lessen met Emre. Hij is een geduldige persoon, die je precies kan ondersteunen daar waar jij het nodig hebt!
Ik heb al veel rijscholen gehad maar deze is tog echt de beste. Alles word goed uitgelegd , goede communicatie over rijlessen en opdrachten. Super toffe rijinstructeur. Zeker weten aan te raden!!!!!
Heb tijdens alle rijlessen wel iets geleerd
Dit is een betrouwbare rijschool en  in de toekomst zal ik mijn kinderen zeker naar jullie sturen!
Meteen enthousiast na de proefles! Emre is heel geduldig en relaxed, en hij geeft op een fijne manier les en feedback.
Altijd leuke en gezellig lessen bij Stan en Airesh.
Geslaagd binnen 20 lessen bij emre!!!
Vandaag geslaagd voor mijn scooter rijbewijs!
Hussein was niet alleen mijn rijinstructeur maar ook een vriend en coach. Ik raad het je aan om met hem rijlessen te nemen!
Super rijschool!
Eerst bij een andere rijschool gezeten. Het viel mij gelijk op dat de manier waarop Hussein les geeft (constructief, goede uitleg en geduldig) voor mij veel beter heeft geholpen dan de andere rijschool/instructeur. Een aantal rijlessen later ben ik dan ook geslaagd!Je merkt ook dat hij het beste wil voor zijn leerlingen en geeft veel handige tips (ook buiten de rijlessen om, bijv. handige videos sturen)Bedankt voor de leuke en leerzame lessen Hussein!!
2 jaar bij een andere rijschool gelest waar ik niet vooruit kwam, toen overgestapt naar rijschool BLUE! Hier ging het zoveel stukken beter! In 1x geslaagd!Heb super erge Faalangst maar Emre heeft me heel goed geholpen! Top!! Super bedankt!
geslaagdddd!!
Ik heb mijn rijbewijs Djanomar gehaald, de rijlessen waren altijd super gezellig!
In 4 weken geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij deze geweldige team!
Goede rijschool, goede klantenservice. Mara helpt je bij alle informatie die je nodig hebt.
Stan weet precies hoe hij jou moet begeleiden als instructeur, mocht ik me dag niet hebben. Dan kon hij dit direct aan mij zien en ingrijpen waar het nodig was. Ik ben blij dat ik mijn rijlessen bij stan heb gevolgd!
Kei hard gelachen met Emre tijdens de rijlessen. Raad iedereen het aan om bij hem rijlessen te volgen! Succes kerel.
duidelijke lessen, gezellige instructeur, effectieve handigheid tips en daardoor heb ik me rijbewijs in een korte periode kunnen halen!zeker een aanrader
Zelf in één keer geslaagd
Hussien:)Best instructor you could ask for, makes you feel real comfortable and the help you pickup all the necessary skills to get you through the exam and become a safe driver. From my personal experience just be patient and be open to all the instructions being provided, let the results speaks for itself
Na meerdere rijscholen te zijn gezakt kwam ik bij rijschool Tilburg uit, in een keer geslaagd!
Rustige en geduldige instructeur, die echt zijn tijd neemt voor zijn leerlingen!
Geslaagd voor mijn scooter theorie en praktijk bij Rachad.
Ik heb mijn rijbewijs in 10 dagen gehaald met een spoedcursus door Airesh
Rasjad is de beste motorinstructeur uit tilburg. Ik en 2 van mijn vrienden zijn allemaal vandaag geslaagd voor het praktijkexamen!
Ben echt blij en tevreden met alles hoe het ging.Instructeur was eerlijk professional en makelijk om van te lerren.1000% betoruwebaar
Ontzettend fijne en goede instructeur is Emre. Ik heb weer een aantal lessen genomen omdat ik een aantal jaar niet meer gereden had. Emre Legt alles duidelijk en goed uit. Een aanrader, ik heb er heel veel aan gehad!
Ik was de eerste keer gezakt voor mijn praktijkexamen door een domme fout van mezelf icm mijn zenuwen. Daarna de rijlessen herpakt en in 2 weken direct geslaagd. Bedankt Emre voor alle hulp.
Rustige, duidelijke uitleg.
Bij de ene rijschool gestopt omdat er geen rekening werd gehouden met mijn angst achter het stuur. Dankzij rijschool Tilburg rij ik nu zonder angst op de weg. In 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Had ik niet verwacht, ben rijschool Tilburg dankbaar.
ik ben ontzettend blij en tevreden met deze rijschool! in 1x geslaagd! goede prijs , duidelijk, en vriendelijk! ook heel erg bedankt aan mijn instructeur Hussein Omar , hij is echte goeie instructeur ooit ! DUS ik zou deze rijschoo aanrader
Hele goede rijschool ze nemen de tijd om je alles uit te leggen en ze zorgen ervoor dat je alles heel goed begrijpt. Mijn schoonzusjes rijden we ook en zelfs hun vinden de instructeurs heel relaxed echt een aanrader 😁
Goede rijlessen, duidelijke communicatie en eerlijke, goed onderbouwde aanwijzingen: top!
De rijlessen van Airesh waren het beste! hij is zeker de beste rijinstructeur uit Tilburg
I got my motor license with Rachad, the theory was the most tricky part. I needed to do the driver license with a translator. But rachad gave me some good tips where i passed my motor license!
Op aanrader van mijn nichtje rijlessen bij Emre gevolgd en ik ben in 1x geslaagd bij hem
Vijf Sterren waardig! Ik zou me bij deze rijschool aanmelden.
Na eerder gezakt te zijn bij meerdere rijscholen ben ik door alle goede reviews bij rijschool tilburg gekomen. Hier moet je zijn voor de gezelligste rijlessen! In 30 lessen geslaagd voor mijn rijbewijs
I am from South Africa and am working and living in Netherlands. I had to redo my driving licence within 6 months of arrival.Hussein is a very good instructor with a lot of patience. I had 2 weeks in which to do my practical driving licence. Thank you to Hussein for being such a great instructor and helping me pass my driving test first time with such a short period of time. I would highly recommend Hussein to anyone needing to do there driver's lessons, especially for English speaking people as Hussein speaks and explains well in English.
Gereden bij Hussein, duidelijke manier van les geven en hele gezellige persoon. Zou hem zeker aanraden
Mijn rijbewijs gehaald door Emre!
Scooter rijles via rachad gekriegen
Echt top rijlessen, ben in één keer geslaagd door deze rijschool ben heel blij dat ik hier gelest heb!
Geslaagd met een dagcursus voor mijn scooter rijbewijs bij rachad.
Voor de Beste auto Lessen moet je hier zijn!
Deze instructeur heeft passie voor het vak en doet er alles aan je zo goed en veilig mogelijk te leren autorijden. Door hem heb ik in 1 keer mijn rijbewijs behaald!🤩
Binnen 16 rijlessen geslaagd voor mijj rijbewijs!
Ik ben altijd tevreden geweest over hussein. De lessen waren leuk en leerzaam. Hij weet het goed over te brengen naar de leerlingen. Ik raad deze rijschool aan.
Leerzaam en gezellige rijlessen bij Hussein.
Ik was aardig gespannen voor het examen en bij de rijlessen. De instructeurs hier kunnen daar goed mee om gaan en ik ben blij dat ik bij hun mijn rijbewijs heb kunnen halen. Ik zou deze rijschool zeker aanraden.
Heb tijdens alle rijlessen wel iets geleerd
I had driving lessons with Hussein and really a great experience! Friendly, patient, professional, and really knows how to teach driving in an efficient way.
Mijn droom was altijd al om mijn motor rijbewijs te halen. Die heb ik vandaag behaald! Bedankt rachad
Ondanks het uitstel van mijn praktijkexamen door corona. Ben ik toch in 1x geslaagd met 30 rijlessen bij Hussein
De rijlessen van Airesh waren het beste! hij is zeker de beste rijinstructeur uit Tilburg.
Beste rijschool uit Tilburg
Ik heb hele erge fijne lessen van Emre gehad, hij zorgde ervoor dat ik elke keer met plezier naar de rijlessen ging en ook dat ik niet bang was voor de nieuwe dingen.Hij is erg straight to the point maar dat heb je wel nodig als je wilt slagen.Hij is erg creatief in ontwikkelingsopdrachten en heeft echt het beste met je voor.Emre bedankt!
Top rijschool, beste van omgeving Tilburg!
Emre was a great instructor. He is very capable and really knows whether you are capable of passing the practical exam or not. The only issue I had was the constant rescheduling of classes, which was quite stressful for me. Either way, I would recommend him wholeheartedly.
Emre is een hele fijne instructeur die ik aan iedereen kan aanraden! Hij kijkt goed naar jou niveau en past zijn lessen daarop aan. Je leert in korte tijd al heel erg veel, maar als je ergens moeite mee hebt dan neemt hij ook goed de tijd om dit te rustig te oefenen. In het kort: een hele relaxte instructeur waarbij je snel én goed leert autorijden!
Nadat ik de eerste keer voor mijn rijbewijs ben gezakt ben ik overgestapt naar Emre. 12 hele fijne lessen gereden en een hoop bijgeleerd. Vol goede moed mijn examen in gegaan en gehaald! Zeker als je veel last hebt van spanning en dergelijke is de kalmte van Emre ideaal!
Dit is een rijschool die echt tijd voor je neemt. Heb hier een aantal jaren geleden mijn rijbewijs gehaald en ik ben nu terug gekomen voor mijn motor rijbewijs!
Geslaagd voor mijn scooter en auto praktijk bij deze rijschool!
I had my first trial lesson with Emre. The lesson was great, and the instructor was knowledgeable and patient. He could spot some very little issues with your driving skills and tell you how to correct them. And you can learn a lot in just one lesson. I would highly recommend him.
Passed my driver license with Driving school Tilburg
Hele fijne rijles, zeker aan te bevelen!
I found this driving school online and i read all this good reviews, i passed my driver license with them!
Altijd leuke rijlessen gekregen bij deze rijschool xD .
Rij instructeur Hussein van rijschool blue is de beste rij instructeur die je kan hebben. Veel geduld, heel vriendelijk en houd zich altijd aan de afspraken. Hij zorgt ervoor dat je optimaal voorbereid bent voor het praktijkexamen zodat je zelfverzekerd en snel je rijbewijs kan halen.Rij instructeur Hussein, enorm bedankt.
De lessen die ik bij Emre heb ervaren is erg gevarieerd en van hoge kwaliteit waarbij je veel uit één les kan halen. Hierdoor heb ik mijn Rijbewijs binnen twee weken behaald en ben Emre daarvoor erg dankbaar.
Leuke instructeurs, prima prijs, professioneel.
I got my motor license with Rachad, the theory was the most tricky part. I needed to do the driver license with a translator. But rachad gave me some good tips where i passed my motor license!
Altijd gezellige lessen gehad van Airesh!
Geslaagd voor mijn Theorie en praktijkexamen dankzij Rijschool Tilburg
1 woord ; geweldig.Houd zich duidelijk aan alle afspraken die je hebt en je weet precies waar je aan toe bent !Ik zou dit elke student aanraden!(:
Beste rijschool van Tilburg.
Goede hulp gekregen voor mijn rijangst bij Hussein. Ik had namelijk 10 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald, maar sinds dien nooit meer gereden. Na 15 rijlessen durfde ik alweer zelfstandig de weg op te gaan.
Heel geduldig en professioneel. Top lessen en gezellig.
Top rijlessen gehad! Geduldig en vriendelijke instructeur
Automaat rijles gevolgd bij Emre en geslaagd 🙂
Geslaagd voor mijn scooter rijbewijs bij Rachad!
Goede prijs kwaliteit verhouding op deze rijschool. Je krijgt echt waar voor je geld!
Me gustan los vasos de agua que se sirven en este lugar aunque sean un poco marrones.
Hussein was very helpful with the lessons. He was always calm and gave necessary tips throughout the lessons. Definitely recommend him for lessons in Tilburg and Eindhoven.
Hussein was niet alleen mijn rijinstructeur maar ook een vriend en coach. Ik raad het je aan om met hem rijlessen te nemen!
I wanna thank 🅷🆄🆂🆂🅸🅴🅽 for the lessons, his way of explaining and instructing, I passed with only 10 lessons. It wouldn't be possible without Mr.🅷🆄🆂🆂🅸🅴🅽.
Ik heb zelf rijles gehad van Emre. Super toffe kerel om rijles van te hebben. Je kunt er goed mee praten wat soms fijn is bij het rijden, zeker in het begin als je nog zenuwachtig bent. Verder let hij continu op alle handelingen die je doet en blijft elke keer aangeven wat beter moet of wat je moet doen. Hierdoor had ik dan zelf ook binnen 16 lessen mn rijbewijs in 1 keer gehaald.Als je de keus hebt, vraag naar Emre!
Op aanrader van mijn nichtje rijlessen bij Emre gevolgd en ik ben in 1x geslaagd bij hem
Naar mijn mening de beste rijschool van Tilburg.
It was a great pleasure to get coached by Rijschool Blue, Emre always points out the mistakes and where you need to improve, and how you can improve it, and guide you thru practice to make sure that you really get the point and drive correctly.Competitive price, professional instructions as well as easygoing teaching style. You can pick up the skills and the confidence very fast. Highly recommended to all students who wish to get a license. 🤞
I had the pleasure of doing my lessons in Eindhoven with Hussein who was equally professional and very friendly. Very good value for money, as Hussein ensures that each lesson is planned accordingly and does not make you take more lessons than necessary. After my 3 weeks with Hussein, we managed to pass the driving exam on the first try. Highly recommended and will always be vouching for him as an instructor!
Geweldige ervaring,De rijlessen waren ontzettend productief en daarnaast was het ook altijd gezellig bij Hussein in de auto. Hussein speelt in op hoe jij bent als persoon en heeft daardoor een perfecte lesmethode en aanpak die op jouw persoonlijkheid is gebasseerd.Ik ben ervan overtuigd dat iedereen bij Hussein in kan stappen en na de eerste 3 lessen kan zeggen "Hussein is een geweldige instructeur en een nog beter persoon".
Ik heb een opfriscursus gevolgd bij Emre. Ik durfde jarenlang geen auto te rijden door een trauma, maar Emre heeft mij heel goed begeleid. Waardoor ik nu zelfstandig de weg op kan!
I am an expat studying at the Tilburg university and got my theory and practical exam at the first attempt with Hussein.
Automaat rijles gevolgd bij Emre en geslaagd🙂
De scooter rijlessen waren heel leerzaam en ik ben in 1x geslaagd door rachad! Ik kom zeker terug voor mijn auto rijbewijs volgend jaar!
Hussein weet je precies te motiveren wanneer je het nodig hebt. Hij legt je de rijprocedure stap voor stap uit en demonstreer alles voor hij het uitvoert. Dit was voor mij een stuk makkelijker, omdat ik het leer door het eerst te zien. Ik raad hem zeker aan.
Houd zich goed aan zijn afspraken, altijd op tijd en 100% eerlijk.
In een keer geslaagd 👍🏽
Super tevreden over deze manier van lesgeven, supergeduldige rijinstructeur die me tot het behalen van mijn rijbewijs heeft gesupport.Ook hele felxibele tijden waarin je kunt gaan lessen en een hele fijne lesauto.Echt een aanrader👍🏻👍🏻
De beste scooter school uit tilburg!
Ik heb mijn rijbewijs Djanomar gehaald, de rijlessen waren altijd super gezellig!
Toffe gast, Heb mijn motorrijbewijs in 1x gehaald bij deze rijschool
Emre geeft duidelijke rijlessen, hij motiveert en demonstreerd. Daarnaast krijg je huiswerk opdrachten en kun je videos bestuderen voor dat je aan de rijles deelneemt!
Stan is een topper! In een keer geslaagd voor mijn tussentijdse toets!!
Beste rijschool uit Tilburg
Scooter rijles via rachad gekriegen
Got my scooter license by rashat.
Emre geeft duidelijke rijlessen, hij motiveert en demonstreerd. Daarnaast krijg je huiswerk opdrachten en kun je videos bestuderen voor dat je aan de rijles deelneemt!
Goede instructeur met professionele en duidelijke uitleg, altijd op tijd en stelt je op je gemak. In een keer geslaagd. 😊 echt een aanrader!
Hussein!:) Instructor, Mentor, Friend. Man who helped stubborn guy like me improve himself and reach the ultimate goal of obtaining drivers license. I wasn't the easiest of students but with his skill, patience and top notch guidance he managed to, break my stubbornness, re-schape me and make me a skilled driver I am now. "I know" I will be missing our rides together my Friend! Thank you and See you on the road.
Geslaagd voor mijn scooter en auto praktijk bij deze rijschool!
My journey to getting my drivers liscence was a long and complicated one, starting in another city with another school. Finally, with the help of Hussein and Emre, I was able to pass my practical exam. They really know what they are teaching and have great tips and tricks! Especially Hussein had so much patience with me, and was so kind and really understanding of my psychological needs. If you struggle with exam fear or anything like that, I highly recommend him! Thank you so much for helping me finish this chapter and finally start to most exiting part, driving on my own! All the best, Dona
10/10 !!! Best instructor ever! Exam was a smooth ride, always good mood and stress free environment in the car, but always professional! Don't think twice, give them a call and enjoy the ride!
Top rijschool. Hij neemt de tijd voor je en gaat voor kwaliteit. Hij laat je pas het examen doen als je er echt klaar voor bent. Vanaf de 1ste keer geslaagd. Dankjewel!
Houd zich goed aan zijn afspraken, altijd op tijd en 100% eerlijk.
Mooie rijschool waar veel van te leren valt zeker geen gebrek gehad aan professionaliteit, uitleg, en geduld zeker weten een aanrader. 😊
Dikke SO naar Hussein in 1x geslaagt bij hem
Ik woon in Oss maar ik studeer op de Tilburgse Universiteit. Ik kwam hier terecht door alle goede reviews. Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs bij Emre.
Hele fijne en leerzame lessen gehad bij emre
Het behalen van mijn rijbewijs was voor mij een enorme beproeving, vandaar dat ik Hussein ontzettend dankbaar ben voor zijn instructie en zijn geduld. Ik zou iedereen aanraden om lessen te volgen bij Hussein.Gedurende de lessen is Hussein heel positief en weet goed om te gaan met de leerling. Zo kwam het veel voor dat ik tijdens de lessen zenuwachtig was en hiermee wist Hussein goed om te gaan en mij rustig te houden. Daarnaast is Hussein professioneel en komt hij altijd zijn afspraken na.Kortom Hussein is een instructuur die uitblinkt in zijn vak, hij geeft effectieve tips om de leerling optimaal voor te bereiden voor het examen en ten slotte Hussein is een instructuur die je nooit zult vergeten.Hussein, dank je wel voor alles en ik ben je zeker dankbaar voor alles wat je mij hebt geleerd!
Was echt top les! Was 2x gezakt bij een andere rijschool en kwam toen hier bij Blue bij Hussein. Waren altijd een chille lessen en voelde me enorm op me gemak. Gaf goede tips en tricks hoe ik het best kan rijden en dankzij Hussein eindelijk geslaagd!
Mijn motor rijbewijs gehaald bij rachad!
Leerzame lessen gehad! Stan raad ik iedereen aan.
Stan is een topper! In een keer geslaagd voor mijn tussentijdse toets!!
Voor leuke rijlessen moet je bij deze rijschool zijn
Altijd gezellig met Rachad! Ik zou mijn scooter rijbewijs halen bij deze rijschool!
Proefles gehad bij Emre, hele fijne instructeur. Legt dingen goed uit en geeft vanaf het eerste moment een vertrouwd gevoel. Zeker een aanrader

Pakketten en prijzen

Wat zijn de prijzen van motorrijschool Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 43,- per les.

Try the bike

Proefles

100 minuten

Direct weten hoeveel motorrijlessen je nodig hebt

Motor instructeur met 5+ jaar ervaring

7 dagen per week motorrijles

Geen lange wachtlijsten

Gratis parkeerplaatsen beschikbaar

€ 50,-

Actie pakket

MEEST GEKOZEN

10 motorrijlessen

Motor instructeur met 5+ jaar ervaring

7 dagen per week motorrijles

Geen lange wachtlijsten

Gratis parkeerplaatsen beschikbaar

*Eenmalig afneembaar

€ 380,-

Losse tarieven

Try The Bike: 50

Losse les: € 43

Examen AVB: € 130,-

Examen AVD: € 260,-

Scooter pakket: 5 lesuren pakket (dagcursus)

5 rijlessen

Inclusief CBR praktijkexamen

Mogelijk om met spoed aan te vragen (2 leerlingen maximaal)

€ 450,-

Spoed motorrijlessen

Spoedcursus motor

15 motorrijlessen

Incl. AVB

Incl. AVD

Motor instructeur met 5+ jaar ervaring

7 dagen per week motorrijles

Geen lange wachtlijsten

Gratis parkeerplaatsen beschikbaar

€ 950,-

Betaal eenvoudig via:

Pinautomaat

Al onze auto’s zijn uitgerust met een pinapparaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen kun je snel en gemakkelijk betalen via het internet.

Contant

Motorrijschool in Tilburg accepteert ook contante betalingen.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Ideaal dus!

Ons team van Rijschool Blue

emre_bewerkt-600x480

Emre Karatay

emre-collega-bewerkt-600x480

Yulian Ballemans

emre-collega-2-verkleind-600x480

Vigan Demiri

Neem contact met ons op!

Wil je graag meer weten over onze rijschool wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen door te bellen of appen naar 06 13230830. Je kunt ons ook mailen op info@motorrijlestilburg.nl of je kunt natuurlijk onderstaand contactformulier invullen.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer:

    Jouw vraag/opmerking: